Hilde Tavernier

Counselor - therapeut

0479048993

 

Welkom

Werkwijze

Over mezelf

Praktische info

 

Werkwijze

 

Je kan me mailen of bellen om een eerste afspraak te maken. Mocht je per telefoon niet onmiddellijk een antwoord vinden, spreek dan gerust een boodschap in. Ik bel je snel terug.

Bij de eerste afspraak maken we kennis en gaan we samen kijken wat voor jou je belangrijkste hulpvraag is. Vervolgens bespreken we hoe we te werk willen gaan om samen een oplossing te vinden voor jouw probleem of om je vooropgestelde doelstellingen te bereiken. Hoe vaak je daarna op gesprek komt, hangt af van jouw behoefte en wat ik als therapeut wenselijk acht voor jou. Na verloop van tijd kan de frequentie afnemen. Bij het begin of einde van elke sessie gaan we samen kijken naar wat we al bereikt hebben of wat we verder nog zouden moeten bespreken.
Als contextueel therapeut hou ik steeds rekening met je gezin van herkomst en de vorige generaties. Wat je ervaringen daar beteken(d)en, heeft invloed op de relaties die je dagdagelijks aangaat met vrienden, collega's en kennissen, maar ook met je partner en zeker met je kinderen.

Je mag verwachten dat ik respectvol met je omga, met zorg en aandacht voor je grenzen en mogelijkheden. Mijn dialoog zal open en eerlijk zijn, en ik zal spreken met kennis van zaken of doorverwijzen wanneer ik het nodig acht. Je kan bij mij met al je problemen terecht, wat die ook zijn. Indien je ermee akkoord gaat, zal ik samenwerken met je huisarts en andere professionele betrokkenen.

 

Schooldreef 54, 8730 Beernem

Webmaster: Hilde Tavernier